Over Dresselberg

“ik ben Dresselberg. welkom op onze site”

​Eigenwijs en jezelf zijn, staan helemaal los van leeftijd, gender, seksuele voorkeur of etniciteit. Wij geloven dan ook niet in dat soort hokjes. Wij geloven wél in mensen die zelf hun keuzes maken. Want wie zichzelf is, kan zich beter ontwikkelen en kan meer respect en begrip hebben voor wie anders is. En daar profiteert de hele samenleving van. We zijn ervan overtuigd dat diversiteit en inclusiviteit leiden tot een betere maatschappij.

horloges voor eigenwijze mensen

​Dresselberg wil daarom geen producten maken die bedacht zijn voor een specifieke doelgroep. Omdat wij weten dat jij eigenwijs genoeg bent om zelf te bepalen wat bij jou past. Dresselberg richt zich op stijl, kwaliteit en uitstraling en wil met unieke ontwerpen schoonheid creëren voor de wereld om ons heen. Als je je daarin herkent, zul je je bij Dresselberg thuis voelen.

​benadruk je unieke karakter

​Onze horloges zijn trendy met een eigenzinnig karakter. Per ontwerp brengen wij wereldwijd slechts 1000 exemplaren uit. Doordat de uitgave gelimiteerd is, weet je zeker dat je je kunt onderscheiden en je eigen unieke karakter kunt benadrukken.

help Dresselberg goede doelen te steunen

​Wij willen bewustwording creëren op een positieve manier! De tijd aan onze kant!

Als wij het hebben over een mooiere wereld, willen we het niet laten bij woorden alleen. Dresselberg doneert daarom een deel van onze winst aan lokale goede doelen. Wij vinden dat jij daarover mee mag denken. Als je een horloge bij ons koopt, mag je daarom een goed doel voordragen. Je kan dat doen bij het afrekenen. Wij kiezen alleen lokale goede doelen die weinig overheadkosten hebben, zodat het geld optimaal besteed wordt.

​​… En elke keer als je kijkt hoe laat het is, zie je een prachtig ontworpen horloge en word je herinnerd aan de schoonheid van de wereld om ons heen en aan de zorg die deze mooie wereld verdient. … En elke keer weet je dat je een beetje hebt geholpen.

​​autonoom en onafhankelijk

​Dresselberg is een autonoom en onafhankelijk bedrijf, zonder banden met overheden of andere organisatie. Op deze manier kunnen wij in vrijheid goede doelen kiezen.